Ankara casper yetkili servis

Ankara casper yetkili servisi teknisyenleriizin karşı karşıya kaldığı adaptör arızaları ilk etapta adaptör bağlantı noktasındaki deformasyonlardır. Buna benzer sorunlar şarj aletinin sürekli sokulup çıkarılmasından ötürü olduğu gibi girişi bağlıyken çevirmek yerinden kımıltdatmak neticesinde oluşmaktadır. Bu tarz sorunlarda adaptör onarımı bozuk jakın yan sanayi olmayan girişle değiştirilmesi ile tamir edilir.

Ankara casper yetkili servisi bilgisayar adaptörlerinde karşılaşılan bir diğer sorun ise adaptörün yüksek elektrikten dolayı yanmasıdır. Bu tarz sorunlar genellikle garanti dahilindedir ve adaptör değişimi yapılmalıdır.

Ankara casper yetkili servisi Adaptör kullanırken Casper yetkili Servisi olarak önerilerimiz, şarj aletinizi kuru ve diğer elektrik hatlarından ayrı bir ortamda kullanmanızdır. Diğer elektrik hatları manyetik bir kapsam yarattığından dolayı şarj aletine zarar verebilir. Topraklanmış bir priz tercih etmelisiniz. Adaptör girişi notebookunuza takılıyken çok fazla yerinden oynatmamaya özen göstermeli ve fazla sok çıkar yapmamaya dikkat göstermelisiniz. Ayrıca kırılmış olan adaptör kablosunu koli bandı ile bantladıktan sonra kullanmayın Buna benzer durumlarda kablolar lehimlenerek ve üzerinde plastik eritilerek onarım yapılmalıdır En son olarak cihazınızı bataryayı çıkararak direk şarj aleti ile çalıştırmayın. Bu laptopunuzun başta ana kartına olmak üzere diğer bileşenlerine de zarar verir.

Ankara casper yetkili servisi Ankarada diğer markalarla birlikte Casper adaptör tamiri konusunda uzman ekibimizden doğru yardımı alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Casper Nirvana C300 Adaptör

Öbür kullanıcı sorunu ise sert kullanımdan oluşur. Tuş kopmaları ve tuş yapışmaları bu yanlış kullanımın sonuçlarındandır. Eğer Casper Notebook Klavye nizde bir tuş yerinden çıktı ise altındaki tuş tırnağının yerinde olup olmadığını kontrol edin. Yerinde duruyor ise tuşu yavaşça yerine oturtabilirsiniz. Yerinde yok ise Ankara casper yetkili servisini aramanız gerekmektedir.